/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Összeütközött egy Mercedes AMG GT S és egy C63 S – videóval

2015. szeptember 13. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy potenciális ügyfelek előtt tartott bemutató alkalmával találkozott össze nagysebességgel két vadonatúj Mercedes egy dél-afrikai versenypályán. Mindkét modell totálkárra tört, de a vezetők legalább sértetlenül megúszták az incidenst.

Hiába a hajszálpontos koreográfiával megrendezett kaszkadőrmutatványok a reklámfilmekben és a promóciós rendezvényeken, ezeket is emberek hajtják végre, és ahol jelen vagyunk, ott a hibázás lehetősége is fennáll.

Ennek lehettek tanúi a dél-afrikai Johannesburgban egy helyi versenypályán a Mercedes-Benz emberei és potenciális ügyfelei, ahol egy vadonatúj Mercedes-AMG C63 S ütközött össze egy AMG GT S-szel. Az eredeti terv szerint egymással szemben manőverezve kellett volna elhaladniuk, de ehelyett a C 63 orral állt az AMG GT-be.

Ahogy a képeken is látható, a két autó csúnyán összetört, de a bent ülőknek nem esett baja – ki tudja, talán ez is a promóció része volt?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/