/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Összezúzza a csalfa férj autóját a dühös feleség – videó

2015. október 25. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Saját kárán tanulta meg egy tehetős kínai férj, hogy nem jó ötlet megcsalni az asszonyt, ugyanis a sértett nő legkedvesebb kincsén, egy pár éves 7-es BMW-n állt bosszút a köré gyűlő egyre nagyobb tömeg szeme láttára.

Mindig rossz érzés fogja el az embert, amikor hibátlan autókat lát összetörni, de jelen esetben bizonyára sokunk ért majd egyet a férje 7-es BMW-jét kalapáccsal szétverő asszonnyal, aki a közelmúltban kapta rajta élettársát, hogy már más szívét hódítja.

Amikor megtudta, hogy már az autóban is ült ez a bizonyos szerető, akkor döntötte el, hogy efféle módon szabadítja fel a bemocskolt autót. Így volt élettársa irodája elé ment egy hatalmas kalapáccsal és húsz percig „ápolta” a bajor luxusautót. Hiába próbálta az irodaház biztonsági őre leállítani, az asszony egyszerűen elküldte azzal a szöveggel, hogy ez nem az ő dolga, sőt, még a tömegtől is kért segítséget a motorháztető felnyitásához, hátha ott is elrendezheti a hengereket máshogy – végül ez meghiúsult.

A férj midnezeket nyugodtan vette tudomásul, és csak annyit mondott: „Engedjék őt zúzni, majd megjavíttatom (az autót)”. Végül a járókelők nyugtatták le a kétségbeesett nőt, akinek csak a karosszériában, az üvegekben és a lámpákban sikerült kárt tennie.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/