/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ostoba balesetet okozott a felelőtlen autós – videó

2017. szeptember 15. 09:52   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem csak az a baj, hogy áthajt a piros lámpán, de majdnem elüti a gyalogost, és végül a szemből jövővel ütközik frontálisan. Van ennél szerencsétlenebb vezető? Pedig még drága sportautó vagy száguldás sem kellett hozzá.

Ha egy sofőr piros lámpán halad át, nem csak jogosítványával, hanem mások életével is játszik, hisz elég egy szűkösen beállított keresztlámpa, amely túl hamar engedi a gyalogost vagy a másik autóst a kereszteződésbe, és kész is a baleset.

Valami hasonló történt nemrég az oroszországi Taganrog városában, ahol egy zöld kisautó próbált még átrobogni az időközben pirosra váltó lámpán, így majdnem elütötte azt a nőt, aki a kelleténél bátrabban (figyelmetlenebbül) szeretett volna átkelni az úttesten. Szerencsére az autós még időben félrerántotta a kormányt, ám így egyensúlyából kibillenve végül a mit sem sejtő szemből érkező társával karambolozott frontálisan. Külön érdekesség, hogy a gyalogos szinte fittyet sem hányt arra, hogy mi történt körülötte.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/