/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Pimasz trükkel kerüli el az útdíjfizetést egy autós – videó

2018. június 23. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Minden autós utálja a fizetőkapukat, de a halál mellett egy dolog biztos a világon, az adó, így például az úthasználatért történő fizetés is, amely országonként eltérő módon kerül beszedésre. Amerikában kapuk vannak, amiket néhányan ügyesen cseleznek ki.

Pimasz módot választott egy floridai autós az úthasználatért fizetendő díj elkerülésére: egyszerűen lehúzott egy elektromos rolót a rendszáma elé, hogy a rendszer ne tudja azonosítani.

A rendszámtábla keretébe épített, gombnyomásra működő takaró egy utazó házaspárnak keltette fel a figyelmét, akik rögtön videóra is vették, ahogy beveti a trükköt a Chrysler Pacifica egyterű sofőrje, majd továbbították a hatóságoknak azzal a kommenttel, hogy nem fair dolog a többi autóssal szemben, akik rendesen fizetnek útdíjat.

Bár a kütyü mindössze párezer forintért megvásárolható a népszerű online áruházakban, a hatóságok nem javasolják használatát, ugyanis Florida államban például legkevesebb 179 dollárral büntethető az, aki eltakarja a rendszámát. Arról egyelőre nem tudni, hogy megbírságolták-e a szabályszegőt, de a felvételen látszik az azonosítója, és az államban utólag is megbírságolhatják az ilyen vezetőket / tulajdonosokat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/