/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Rendhagyó gyorsulási versenyt tart a sprinterek két királya – videó

2018. október 25. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Napjaink legjobb gyorsulója csap össze a sportkocsik alfájával. Vajon lakik-e elég erő a McLaren 720S-ben a Bugatti Chiron modellje ellen egy ezerméteres, repülőrajtos sprintverseny erejéig?

Bár papíron nem tartozik a világ legerősebb autói közé, eddig sok olyan kocsit a földbe döngölt már a McLaren 720S példánya, ami szinte fizikailag lehetetlennek tűnt.

Ezek tükrében jó kérdés, hogy egy 8.0 literes tizenhathengeres 1500 lóerős, összkerékhajtású szörnyeteggel szemben mire megy egy kifutópályán, de hát a brit sportautó tulajok azok, akik nem riadnak vissza egy kihívástól.

A németországban tartott gyorsulási versenyen egy 861 lóerősre húzott (vagyis a gyárinál 141 paripával erősebb) 720S áll rajthoz a Chiron ellen, amely még így is közel 640 lóval többet képes megmozgatni, nem beszélve a nyomatékkülönbségről és a hajtott kerekek számáról – bár ez utóbbi repülőrajtnál kevésbé számít. A verseny ezer méteren át tart, a győztes pedig, aki előbb szeli át a célvonalat – de vajon ki lesz az és mennyivel?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/