/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Repülőrajton a Porsche Panamera Turbo és a Jaguar F-Type R – videó

2016. szeptember 05. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy klasszikus 50 km/óráról történő gyorsításon méri össze erejét a Porsche Panamera 550 lóerős Turbo S változata és az azonos teljesítményű Jaguar F-Type R. Vajon melyik négykerekű kerül ki győztesen az egy mérföld végén?

Egy újabb Porsche és Jaguar meccsnek lehetünk szemtanúi, melyből kiderül, hogy az első generációs Panamera Turbo S vagy a Jaguar F-Type R változata a jobb sprinter-e.

Papíron ugyanannyi, 550 paripát küldenek mind a négy kerekükön keresztül az aszfaltra, ráadásul villámgyors automataváltón keresztül, azonban valahogy mégis a több mint három mázsával nehezebb Panamera gyorsul jobban, legalábbis 100-ig: 3,8 másodpercébe telik, míg a Jaguarnak ehhez 4,1 szekundum szükséges – talán a stuttgarti V8-asban lakozó 800 Nm-es csúcsnyomaték a brit rivális 680 Newtonméterével szemben.

Persze többször láthattuk már, hogy a papírforma semmit sem jelent, pláne egy repülőrajtnál, így érdemes megnézni, mi történik valójában. Annyit elárulunk, hogy nagyon szoros párbaj lesz.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/