/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ritka szuperautót vett Chris Brown – videó

2015. augusztus 15. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Leszállították az első Rezvani Beastet tulajdonosának, aki történetesen nem más, mint az amerikai énekes, táncos és dalszövegíró Chris Brown. A jeles eseményről egy rövidfilm is készült.

Még júniusban leplezte le a Rezvani Motors ultrakönnyű, de kellően erős, kétszemélyes szuperautóját, a Beastet. Azóta több megrendelés érkezett a különleges járgányra, többek között maga Chris Brown is vásárolt magának egy ilyen modellt.

Végül aztán ő kapta meg legelőször a 748 kilogrammos öntömeggel rendelkező autót, amiről egy rövid videó is készült. A készítői által csak „nyers, tiszta és erőteljes” jelzőkkel illetett járgány alapját az Ariel Atom 3 adja, így nem csoda, hogy meghajtásáról egy 2.4 literes Honda erőforrás gondoskodik egy turbófeltöltő segítségével.

Az aggregátból kereken 500 lóerőt (372 kW) préseltek ki a mérnökök, így alig több mint 2,7 másodperc alatt futja a százas sprintet, míg végsebessége eléri a 265 km/órát, köszönhetően többek között áramvonalas szénszálas karosszériájának, és a 19 collos könnyűfém kerekeinek.

Hogy mindez mibe fájt az énekes-táncosnak, arról sajnos nem tudni.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/