/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Rosszul sült el a driftelés a Dodge Viperrel – videó

2017. december 08. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy piros Dodge Viper esett egy útpadka áldozatául a legutóbbi Cars and Coffe autós összejövetelen. A sportkocsi vezetője túl merészen nyomta a gázt és tekergette a kormányt, majd uralmát elvesztve pattant le az úttest széléről.

Szinte minden Cars and Coffe rendezvényen készült olyan felvétel, amelyen egy vagy több sportos négykerekűt láthatunk összetörni.

Nem volt ez másként a houstoni összejövetelen sem, ahol egy piros Dodge Viper vezetője veszítette el uralmát kedvence felett, majd 180 fokban befordulva a bal első és hátsó felnit is megpadkázta úgy, hogy az első kerék ki is tört, valamint a küszöb egyaránt sérült.

A show-t több tucat néző figyelte és rögzítette, így különösen égő volt a keréktörő mutatvány. A sérült autót egyébként hamar elvitte egy trailer, s valószínűleg időben nem, inkább költségeit tekintve lesz sok tulajdonosának visszakapni régi pompájában az izomverdát – melyet nyár óta már egyáltalán nem gyártanak, így hamarosan egyre többet érhetnek az épen megőrzött darabok.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/