/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Rosszul sült el a Volkswagenes kakaskodása – videó

2018. március 24. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az autós ámokfutások szinte kivétel nélkül elkerülhető túlkapásokból indulnak ki, melyben sajnos nem mindig a bűnös fél a szenvedő alany, ám ezúttal visszanyalt a fagyi. Egy VW Golf vezetője akarta móresre tanítani a Jeep vezetőjét, ám végül oldalára borulva végezte…

Tipikusan bolhából elefántot eset: a kereszteződésnél egymás mellett megálló Jeep Grand Cherokee és a Volkswagen Golf kombi nem tudtak dűlőre jutni, hogy ki mikor és merre kanyarodhat, így végül az úttest végén találták magukat vitatkozva, ám ahelyett, hogy kiszálltak volna az autóból megbeszélni nézeteltérésük tárgyát, az egyik jobbra szeretett volna haladni, a másik pedig az útjába próbált állni.

Ennek az lett a vége, hogy a terepjárót feltartani igyekvő Golfos oldalára borulva végezte, ugyanis kerekei összeértek a Jeep kerekeivel, így felfutott rá, majd egyensúlyát vesztve megbillent. Azt már nem tudjuk, mi lett a dolog vége, de talán saját hibája lenyugtatta egy kicsit. Legalább a biztonsági övet használta, így nem az autó másik oldalán találta magát az incidenst követően.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Sándor Gábor
2018-03-25 - 08:17

Nagyon jó volt a video.


*/