/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Rosszul végződik az autós üldözés – a rendőr számára – videó

2018. május 12. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az autós üldözéses jelenetek vége általában egy karambol, amikor a gyanúsított autója egy hibát követően mozgásképtelenné válik, amiből már aligha van menekülés. Ezúttal azonban a rend éber őrei jártak pórul Oroszországban egy Mazda6 üldözése közben.

Ha igaz a fedélzeti kamerás felvételhez fűzött hír, akkor a videón látható Mazda6-os vezetőjét azért próbálták megállítani az orosz rendőrök Kola városában, mert túl sokat ivott, ám ezt nehéz elhinni annak tükrében, ami történt végül.

A Mazdás ugyanis nagy tempóval a szembe sávban szép egyenesen haladt a domb tetejénél, miközben az őt Ford Focusszal megállítani igyekvő rendőrök épp a lehető legrosszabbkor fékeztek a hirtelen feltűnő, szemből jövő forgalom miatt: a poros felületen.

Ennek következtében elvesztették az uralmat a Focus felett, amely csodával határos módon a többi közlekedőt elkerülte, így viszont egy fás völgy aljában landolt – annyi pozitívummal, hogy legalább nem borult fel. Arról nem tudni, hogy a menekülő féllel végül mi lett, de a biztosurak megúszták sérülések nélkül a kalandot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Bereczk János
2018-05-14 - 08:43

Nagyon zavarodott elméjűnek kell lenni, hogy valaki üldözésbe kezdjen a
XXI. század technikai felszereltsége mellett, amikor rádión értesítheti a kollégákat, akik majd megoldják a helyzetet. Angoloknál láttam, amikor az autót követték, majd amikor már kiszállt, közölték vele, a videóra vett szabálytalanságok miatt, több mint 10 évre számíthat. Sok helyen megállt, forgalmi okból, nem ugrottak ki, hogy kirángassák az autóból,
nem lövöldöztek utána, veszélyeztetve a többi járművet!


*/