/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Rosszul végződik az autós üldözés az Autobahnon – videó

2017. augusztus 19. 14:45   |   Autoblog
címkék:  

A sebességkorlátozás-mentes német autópályákon általában csak a komoly kihágást elkövetők után erednek a rendőrök, de természetesen az autótolvajokat sem hagyják futni. Ez a rendőrautó kamerája által rögzített üldözés egy utóbbi eset és csúnya véget ér.

A német autópálya-rendőrök egy lopott Audi A5 Sportbacket üldöznek; a tolvaj nagyon szeretne előlük meglépni, s ennek érdekében nem riad vissza a leállósáv használatától sem. Kockázatos manőverekbe bocsátkozik, cikázik az autók között, jóval 200 km/óra feletti tempóval kerüli a kamionokat a leállósávon.

Ám a kocsi kerekei lecsúsznak az aszfaltról, mire a sofőr ideges kormánymozdulatokat tesz, s ezzel belengeti a kocsit. El is veszti uralmát fölötte, belecsapódik egy kisbuszba, amitől az felborul, majd nekimegy a szalagkorlátnak, ismét átsodródik az út szélére és kiesik a kocsiból épp az érkező rendőrautó elé. A sofőrt, ha gyorshajtásért nem is, de más bűncselekményekért elítélték, az eredeti forrás szerint 3 év és 9 hónapot kapott.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

obsitos
2017-08-19 - 15:17

Gratu. a német rendőröknek, sokan azt hiszik, hogy a TV sorozat résztvevői, pedig az csak egy film.
Pár éve az egyik unokám azt mondta, hogy “Papi, úgy vezetsz, mint a filmekben !”; én erre azt mondtam, hogy a filmekben kockáztatnak, túllépik a sebességet, én nem teszek ilyeneket.
Amúgy a filmekben akár ki is szállhatnak a robogó autókból, a vasúti pőrekocsin ! 🙂


*/