/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Saját fedélzeti kamerájáról nézhette vissza a részeg, mit művelt – videó

2018. május 03. 16:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Elrettentő videóként tette közzé az angol rendőrség egy ittasan közlekedő és balesetet szenvedő tanárnő autós kalandozását fényes nappal. Az elkövető többször is veszélyes manővereket hajtott végre, míg egy parkoló Audiba nem hajtott.

Aki iszik, ne vezessen, különben ez lesz a vége. Sokkoló felvételt tett közzé a brit rendőrség egy 41 éves tanárnő saját fedélzeti kamerájának köszönhetően.

A videó a csattanóval kezdődik, ám utána közvetlenül sorra vehetjük, hány veszélyes helyzetet okozott a nő, mielőtt karambolozott, amikor csak a szerencsén múlt a vész elkerülése.

Először az autópályán 80 mérföldes (128 km/órás) tempóval cikázik a sávokban, miközben majdnem nekimegy a többi közlekedőnek illetve letér az úttestről, utána egy körforgalmat nem sikerül rendesen bevennie, aztán egy kertvárosi részen kezd randalírozni a szűk úton több sövényt elsodorva, majdnem összeütközve a szemből jövőkkel és két útépítésen is áthaladva. Végül egy BMW mögött 37 mérföld/órával (59 km/órával) talál telibe hátulról egy parkoló Audi A4 Avantot.

Ezzel még nem ért véget a bűnlajstrom, ugyanis a már alig járóképes autóval elhagyta a helyszínt. Pechjére egy szemtanú szólt a hatóságoknak, akik rendszáma alapján hamar megtalálták. Vérében a megengedettnél két és félszer magasabb volt az alkoholszint, így két évre elvették jogosítványát, 1 év alatt 150 óra fizetetlen közmunkát kell végeznie, valamint 170 fontot (mindössze 60 ezer forintot) kell befizetnie – elég olcsón megúszta ahhoz képest, hogy hány életet sodort veszélybe. A lényeg azonban, hogy emberi sérülés nem történt, a videó pedig remélhetőleg jó elrettentő példa lesz a többiek számára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/