/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Saját ostobasága sodorta bajba a pickupost – videó

2018. augusztus 11. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Szemét dolog ez a karma. Néha ugyanis visszanyal a fagyi, hiába gondoljuk, hogy nekünk van igazunk, és játszunk tanítót vagy épp hóhért, saját csapdánk áldozatai leszünk. Így lett egy pickup erőszakos vezetőjével is, aki mást próbált lesodorni az útról, de ő járt pórul.

Sajnos az előzményeket nem ismerjük, így nem hozhatunk ítéletet, de akármi is bosszantotta fel a pickup vezetőjét, nem a legjobb módot választotta a számla kiegyenlítésére, amikor úgy döntött, rálegyez az ezüst egyterű sofőrjére Denvertől nem messze az I-25-ös autópályán. Ebből a cselekedetből azonban egy olyan dolog kerekedett, amire senki sem számított, ugyanis a platós jármű a hirtelen jobbra-balra kormányzás következtében irányíthatatlanná vált, s csak centikkel került el egy másik közlekedőt (akinek helyén volt a reflexe), mielőtt becsapódott volna a betonelválasztóba. A szerencse a szerencsétlenségben, hogy senkinek nem esett baja, így csak egy költséges lecke lett az agresszív sofőr számára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/