/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Simán kiszáll és hagyja elgurulni autóját egy nő – videó

2015. szeptember 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az alábbi, bizarr videót Amerikában vette fel egy autós, aki előtt hirtelen lefékezett egy Hyundai Sonatát vezető nő, majd mintha mi sem történt volna, kiszállt és elkezdett sétálni. Csakhogy a váltót sebességben hagyta, kocsija pedig üresen elindult…

Mintha az ördög szállta volna meg, de az is lehet, hogy valami kemény cuccot nyomott, mindenesetre a felvételen látható Kalifornia állambeli nő nem volt tisztában tettei következményeivel, mikor hirtelen állóra fékezte kocsiját, majd ki is szállt belőle egy forgalmas úton úgy, hogy az automataváltót D-ben, azaz sebességben hagyta.

Csupán a véletlenen múlt, hogy a szemközti sávba áttévedt Hyundai nem okozott nagyobb balesetet, bár egy Honda CR-V és egy Lincoln Navigator így sem úszta meg sértetlenül az incidenst.

Arról egyelőre nem tudni, miért szállt ki a nő, de már megmagyarázhatatlan cselekedete előtt is furán vezette a pórul járt négykerekűt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Rettenetes Réz Úr
2015-09-12 - 09:49

Értem én, hogy szenzáció, meg hétvége, de kb. egy hete terjengő hírrel ill. videóval előjönni… XXI. század, Internetr emberek! Ne nézzük már butácskának olvasóinkat… ;o)

szerény, de okos
2015-09-13 - 05:59

Nőknek jogosítványt???
Ezzel az erővel vakok is mehetnének footballmeccseket közvetíteni….
Vagy süketek rádióbemondónak.

Évtizedek óta mondom, hogy a nőknek nem szabad engedni az autóvezetést (SEM!)!!!!


*/