/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sínen egyensúlyozó orosz autósok – videó

2014. január 17. 12:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha még emlékszünk a mára már klasszikus TAXI 2 film sínen autósüldözős jelenetére, orosz barátaink menetelése szinte csak olcsó próbálkozásnak tűnik. Pedig nem gyenge, amit képesek megtenni egy dugó elkerüléséért.

Nos, mint az ismeretes, az orosz autóvezetők kénytelenek a legkülönfélébb helyzeteket megélni vezetés közben – legnagyobb részben saját hibájuk miatt. Ez alól az alábbi videókon szereplő sofőrök sem képeznek kivételt, akik óvatos „léptekkel” közelítik meg a hatalmas kráter közepén haladó sínpárt, hogy segítségével tovább folytathassák útjukat. Persze van, aki inkább bukdácsolva halad át az akadályon.

Mielőtt elkezdenénk sajnálni  a nagy nehezen átegyensúlyozó autósokat, érdemes egy pillantást vetni a második közzétett videóra, amin jól látszik, hogy valójában csak a dugót akarják elkerülni az össze-vissza cikázó, alagúton áthajtó sofőrök.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/