/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sokkal gyorsabb az Audi RS 3, mint kellene – videó

2019. január 02. 13:00   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi különleges, öthengeres turbómotorral szerelt sportmodellje, az RS 3 még annál is gyorsabb, mint amit a gyárban mondanak róla. Az Automann-TV saját, 16 ezer kilométert futott RS 3 szedánja a gyári adatnál négytized másodperccel hamarabb éri el a százas tempót, kétszázra pedig annyi idő alatt jut fel, mint egy átlagos kompakt kocsi. Nem semmi.

Az Audi RS 3 Sportback/Limousine napjaink egyik legizgalmasabb autója, s az egyedüli kompakt modell, amiben soros öthengeres motor dolgozik. Az egyedi hangzású erőforrás 400 lóerőt ad le és 4,1 másodperc alatt gyorsít százra – legalábbis a gyári adatok szerint. Az Automann-TV saját, 16 ezer kilométert futott RS 3 szedánja azonban erre rácáfol, VBOX műszerrel mérve sokkal jobb, 3,7 másodperces százas sprintet produkál. A kétszázas tempó is megvan 12,8 másodperc alatt, ami ugyancsak szédületesen jó érték. Rugalmassági mérést is végeztek, az RS 3 9,1 másodperc alatt gyorsított 100 km/óráról 200 km/órára. Egytől-egyig kiemelkedő eredmények, s bizonyítja, hogy a német autógyártók néha igencsak alábecsülik sportmodelljeik képességeit.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/