/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Roadsterek gyorsulási versenye – videó

Összehozta a McLaren 570S Spidert, az Audi R8 V10 Spydert, a Mercedes-AMG GT C Roadstert és a BMW i8 Roadstert a carwow csapata, hogy kiderüljön melyik működteti leggyorsabban tetőszerkezetét, valamint melyik a legjobb sprinter.

Nem épp átlagos roadstereket tett próbára legutóbb a carwow csapata a McLaren 570S Spider, az Audi R8 V10 Spyder, a Mercedes-AMG GT C Roadster és a BMW i8 Roadster személyében, ám épp ezért lett kiszámíthatatlanul izgalmas a kvartett csatája, melyből kiderült, melyik négykerekű milyen gyorsan nyitja tetőszerkezetét, melyik hogyan teljesíti a 400 méteres gyorsulási versenyt, illetve melyik hogyan tud repülőrajtolni.

Gyors összehasonlításképp a „kis” McLarenben egy duplaturbós 3.8 literes V8-as dolgozik 570 lóerővel, az Audiban egy 5.2 literes szívó V10-es teljesít 540 paripát, a Mercedes GT-jét egy 4.0 literes duplaturbós V8-as mozgatja 560 lóerővel, míg a BMW i8-ban egy 1.5 literes háromhengeres turbómotor és egy elektromotor kettőse termel 373 lóerőt. Míg a McLaren és a Mercedes csak hátul kapar, az Audi és a BMW mind a négy kerekét használja, ami jól jön induláskor, ám a plusz tömegnek nagyobb tempónál ára van.

De vajon ki nyeri a tetőnyitó versenyt és ki a legjobb sprinter?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/