/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Szétcincálják a kutyák a leparkolt Toyotát– videó

2016. október 15. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem tudjuk, mi vonzotta azt a közel egytucat kóbor kutyát ahhoz a szerencsétlen Toyotához, amelyet teljesen leamortizáltak néhány perc leforgása alatt. Az elkövetőkről egy biztonsági kamerás felvétel is készült, ám beazonosításuk még folyamatban van.

Talán egy másik állatot próbált mindenáron elkapni, ám ennek egy elég kegyetlen formáját választotta közel egytucat bevadult kutya egy Toyota Corollán. Az autó elejét teljesen széttépték az állatok.

A szerencsétlenül járt kocsi tulajdonosa – egy helyi szerviz alkalmazottja – először azt hitte, valaki szándékosan megrongálta vagy egyszerűen el akarta lopni négykerekűjét, így bejelentést tett a rendőrségen, ám a biztonsági kamerás felvételek bekérése után mindenkinek leesett az álla a döbbenettől. Az elkövetőket ugyanis teljes testfelületükön szőr fedte és láthatóan tudták, mit kell tenniük.

A kár eléri a 450 ezer forintot (5000 török lírát). A rendőrség egyelőre nem tudta kézre keríteni a garázdálkodókat, így azok szabad(négy)lábon védekeznek.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/