/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Szétszakadt az illegális gyorsulási versenyen kicsúszó Ford Mustang – videó

2018. október 13. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ezért veszélyes többszáz lóerős tákolt gépekkel illegális gyorsulási versenyeket tartani, ha ugyanis beüt a krach, nincs, ki segítsen. Az alábbi felvételen egy Ford Mustang kettészakadását nézhetjük végig. Szerencsére a vezető olcsón megúszta a találkozást az oszloppal.

Még az ellenőrzött körülmények között történő autóversenyzés is sokszor hagy maga után halálos áldozatokat, az utcán nem csak magukat, hanem ártatlan és vétlen embereket is könnyebben sorolnak veszélybe az önjelölt Schumacherek, mégis sokszor hallani újabb és újabb esetekről, ahol az emberi butaság miatt következett be a baj.

Ezúttal egy, az autója felett uralmát elvesztő illegális gyorsulási versenyző rövid történetét láthatjuk, aki Ford Mustangját nullázta le egy póznán úgy, hogy csak a szerencsének köszönheti, hogy ki tudott mászni a roncsok közül – ráadásul mint utólag kiderült, eltört a válla, az állkapcsa és kiesett pár foga, mindezt úgy, hogy sisakot sem viselt, valamint az autó nem volt bukócsövezve.

Annak ellenére, hogy a Mustang gyakorlatilag félbe szakadt, jó eredmény, hogy senki nem halt meg, viszont szomorú, hogy a biztonsági felszerelések helyett lóerőkre ment el a versenyző pénze, ráadásul Amerikában nem drágák az úgynevezett „test-and-tune” erőfitogtató megmozdulások hivatalos versenypályákon és pályanapokon, így az utca helyett – ami büntetendő is – érdemes ezt választani.

Persze, aki szeret veszélyesen élni, gyakran fizeti meg a kockáztatás árát…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/