Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Színre lép James Bond új autója – videó

2019. augusztus 19. 16:00   |   DG
címkék:  

Most először látható mozgóképen az Aston Martin új középmotoros sportautója, a Valhalla, amely a következő James Bond filmben is feltűnik majd. A dögös gép együtt száguld az Aston Martin egyik leginkább várt újdonságával, a Valkyrie-vel.

Az Aston Martin Valkyrie és Valhalla fejlesztésénél a Red Bull Advanced Technologies működött közre. A brit gyártó életében forradalminak számító két modell most együtt száguld az Aston Martin hivatalos tesztközpontjának tekinthető Silverstone versenypályán.

Az Aston Martin Valhalla praktikusabb és így utcai használatra is alkalmasabb a Valkyrie-nél, amely lényegében egy közúti versenyautó. Technikájában viszont korántsem szerényebb. Valódi F1-es technológiát és aktív aerodinamikát építettek bele, amivel hasonlóan lenyűgöző menetteljesítményekre képes, mint nagyobb testvére. Ülései mögé egy vadonatúj ikerturbós V6-os motort szereltek.

Túljelentkezés van az autóra, jelenleg az utolsó vevők kiválasztása zajlik. Az 500 darab mind elfogyott. A Valkyrie esetében még a tesztelési fázisban járunk, de az első példányok már az év végén megérkeznek szerencsés tulajdonosaikhoz.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!