/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Szivatja a gazdag autósokat a monacói rendőr – videó

2016. május 01. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az idei Top Márkák találkozóját a rendőrség is meglátogatta, hogy pár büntetés kiosztásával csitítsa le a felpörgött kedélyállapotú sportautó-tulajdonosokat. Akik szerencsétlenek voltak, és megállították őket, 300 eurós büntetéssel „gazdagodtak”.

Ahogy itt a jó idő, úgy látni egyre több sportautót az utakon. Aki azonban biztosra akar menni, az jobban teszi, ha meglátogatja a Monacóban évente megrendezésre kerülő Top Márkák rendezvényét, hisz ez a ritkaságok Mekkája.

Ahogy eddig mindig, idén is temérdek szupersportautó rajzott ki az eseményre, közülük több is megmutatta igazi orgánumát és gyorsítási képességét az út szélén álló érdeklődőknek, akik tapssal, füttyökkel köszönték meg a műsort.

A híres alagút bejáratánál azonban sokak nemvárt akadályba ütköztek, ugyanis a rend éber őrei kivételes razziát tartottak a kocsik között, így akit épp kigyorsításon kaptak, már állították is meg és kapta a névhez szóló 300 eurós pénzbírságot.

Bár a 90 ezer forintot meghaladó büntetés itthon elég elrettentő lenne, a többmilliós négykerekűek tulajdonosait aligha tartotta vissza a további rosszalkodástól.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/