/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Tekintetmágnes Amszterdam utcáin is a Ford GT – videó

2018. május 05. 19:52   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Már puszta megjelenése is vonzza az embereket, ám amikor felhördül 3.5 literes V6-os motorja, még azok figyelmét is felkelti, akik teljesen közömbösek az autók iránt. Ezt a modellt ráadásul a holland DJ, Afrojack birtokolja és hajtja.

656 lóerős V6-os EcoBoost benzinmotorjával a Ford jelenleg kapható legvadabb négykerekűje a GT, amely a klasszikus előd vonalait és kialakítását ötvözi a modern kor jegyeivel és technológiájával.

Mondani sem kell, hogy az autó kifejezetten ritka és drága, ugyanis nagyjából 420 ezer fontos árcédulával bír, amely közel 150 millió forintnak megfelelő összeg, mégis akadnak, akik könnyedén kifizetnek ennyit egy ingóságért.

Például Afrojack, a holland DJ, aki máris élvezi újdonsült játékszere képességeit, méghozzá rögtön Amszterdam utcáin, hogy a lehető legtöbb szempár rá és kedvencére tapadjon. Úgy tűnik, a képlet működik, hisz ahogy azt a YouTube felhasználó, Carspotter Jeroen is megörökítette, szép tömeg gyűlt a fehér sportautó köré, s hiába próbált kulturáltan kiállni vele, így is kisebb káoszt okozott a körülötte elhaladni próbálók között.

Reméljük ezt az autót jobban megbecsüli majd, mint a 2013-ban vásárolt Ferrari 458 Italiát, melyet gyakorlatilag néhány órával az átvétel után teljesen leamortizált.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/