/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Teslák gyorsulnak… lovak ellen – videó

2016. július 22. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Sokféle gyorsulási versenyt láttunk már, de olyat, amiben a gyepen egy lovas ellen kell helytállni, eddig még nem. Pedig a Tesla Model S és Model X autóinak a vártnál nehezebb dolga akadt a négylábú állatokkal.

Maximális erő rögtön az indulástól, négyfelé osztva. Akár a lovakról is szólhatna ez a mondat, azonban éppúgy igaz az elektromos autók királyára, a Tesla Model S-re is, amely azonnal ébredő nyomatékával és összkerékhajtásával nem igazán talál ellenfélre rugalmasságát és reakcióját tekintve – legalábbis a gépek világában.

De mi a helyzet a természetben? Ehhez két versenyló, két Tesla, egy kellő méretű gyep és két elszánt „lovas” szükségeltetett. A szabály egyszerű, a váltóponton járművet (lovat) kell cserélni, s aki végül visszaér a kiindulóhelyre, az nyer. A Teslának egy Model S és egy Model X segítségével kell bizonyítania. Ha csak reklámfogás volt, akkor is hatalmas ötletnek bizonyult a várnál kicsit szorosabb meccs.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/