/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (4) |
| Több

Tovább szívatja a rendőröket a lengyel BMW M3-as – videó

2014. október 11. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Úgy tűnik, van, aki sose nő fel. A nemrégiben még körforgalomban driftelő, majd rendőrök elől elpucoló E92-es BMW M3 vezetője legújabb filmjében direkt provokálja a biztos urakat. Nem is akárhogyan!

Még egy hónapja sincs, hogy egy lengyel BMW-sről adtunk hírt, aki Varsóban csúszkált egy körforgalomban előző generációs M3-asával, és a kiérkező jard sem zavarta igazán. Úgy néz ki, ugyanez a srác újabban direkt keresi a bajt, mert rendőrök közvetlen közelében kezdi égetni gumiját, majd senkitől sem félve gurul tovább, mintha mi sem történt volna.

A videó végén pedig egy rövidke üldözési jelenetnek is szemtanúi leszünk, amelyben szerencsétlen lengyel rendőrök próbálnak lépést tartani a 420 lóerős szörnyeteggel, de egy kövérebb gázadást követően csúnyán lemaradnak. Vajon mire menne az itthoni 1.6-os Astra állomány hasonló esetben?


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Ostobaságellen
2014-10-11 - 14:01

Drága cikkíró? Belegondoltál ?
Nincs rendszáma a kocsinak ?

K.B.
2014-10-11 - 16:10

Kedves Ostobaságellen!
Nem is állítottam, hogy van rendszáma. Csupán érdekes, mit meg nem tehet egy ilyen erős autót birtokló polgár úgy a közúton, hogy senki se tudja megállítani.

Mondó Igazság
2014-10-12 - 11:53

ez egy baromság…ha el akarnák kapni már megtették volna.,,….gondolom ott is vannak oktávia rs-ek…

Tészta Mákos
2014-10-12 - 11:54

oktávia rs…és kisköcsögnek ko.


*/