/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Úgy nyúzzák a LaFerrarit a füvön, mint egy Zsigulit – videó

2017. augusztus 06. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mindig megdöbbentő látni, hogy mit képesek művelni egyesek egy olyan autóval, amelyet a Föld lakosságának 1%-a engedhet megvenni magának, bár épp ezért vicces látvány is. Ráadásul a jól viseli a megpróbáltatásokat a sárga LaFerrari Aperta.

Nincs is nagyobb polgárpukkasztás, mint egy elegáns brit birtokon a Concours d’Elegance rendezvényén a frissen nyírt füvön játszadozni 600 millió forintot érő szupersportkocsinkkal, de vannak, akiknek a vagyon nem jelent kötelezően előkelő viselkedést.

Így készülhetett az alábbi videó is, melyen egy citromsárga LaFerrari Apertát hajt tulajdonosa az előző hónapban megrendezett Heveningham Concours d’Elegance találkozóján. Még a 14. másodpercnél azt is hallhatjuk, ahogy a szénszálas első kötény leér az aszfaltra, nem sokkal később pedig a füvön driftelnek a ritkasággal.

Csak emlékeztetőül, a hibrid nyitható tetejű olasz szépség meghajtásáról egy 6.3 literes V12-es aggregát és egy elektomotor gondoskodik összesen 963 lóerővel, ami 3 másodpercnél rövidebb százas sprintidőt eredményez 350 km/órás csúcstempó mellett – persze nem füvön…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/