/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új sebességrekord született egy Lamborghini Huracántól – videó

804 méteren 417,8 km/órás tempóra gyorsult egy erős módosításon átesett Lamborghini Huracán, amelyről messziről nem tűnik fel, hogy 610 lóerő helyett 2200-at küld az aszfaltra. Az eredmény egyben új rekordot is jelent ilyen távon.

A félmérföldes (804 m) gyorsulási versenyek már nem annyira szólnak a sprintről, mint inkább a végsebességről, így nem ritkán születnek akár 400 km/óra feletti tempók, ám ezúttal egy Lamborghini Huracán hatalmas meglepetéssel új rekordot állított fel.

Az Underground Racing csapata által épített autó ugyanis 259,67 mérföldes (417,8 km/órás) tempót ért el a Pikes Peak Airstrip Attack rendezvényén. Bár az első alkalommal még egy szintén vadul átalakított Nissan GT-R-rel volt partiban a hétvége leggyorsabb autója címért, folyamatosan javítva értékein, végül beállította az új rekordot, amely 4,2 km/órával bizonyult többnek, mint az előző, szintén a tuningműhely által készített Huracán eddigi csúcsa.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/