/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Újra hasít a turbós Volvo traktor – videó

2014. szeptember 11. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

A két évvel ezelőtt az interneten hatalmas szenzációt keltett, driftelő és gumit égető turbós Volvo traktor visszatért! Az őrületes gépezet ismét keresztben csúszik, egy helyben pörög és a mezőn hányja a földet.

Csak arra tudunk gondolni, hogy a skandináv éjszakák különösen hosszúak, máskülönben miért építene bárki egy ilyen járművet? Talán poénból, és/vagy mert megteheti. De örülünk, hogy létezik.

A több mint 18 millió megtekintést gyűjtött bemutatkozó videó sztárt csinált ebből az 1956-os Volvo BM Terrier traktorból, amibe a tulajdonosa egy Volvo 240-ből származó, turbósított 2,1 literes négyhengeres blokkot szerelt. A Volvo 940-ből származó turbófeltöltővel és a 740-es modelltől kölcsönzött köztes hűtővel megtámogatott aggregát 225 lóerőt teljesít, így könnyedén elforgatja a hátsó gumikat. A csúcssebessége pedig 95 km/óra, ami szintén kivételes egy mezőgazdasági gépjárműtől.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/