/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Unalmukban nyírják ki a hatkerekű Dodge Ramot – videó

2022. augusztus 05. 16:45   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Amikor valaki gazdag és unatkozik, olyan dolgokat tud művelni, amitől mi, egyszerű földi halandók fogjuk a fejünket. Nos, az alábbi brigád is ebbe a hibába esett, amikor egy 6×6-os Dodge Ram 1500 TRX-szel szerettek volna földbuckák között ugratni. Nem jött be…

Lehet, hogy utólag megérte, mert nagy népszerűségre tett szert a legnépszerűbb videómegosztón közzétett felvétel, de abban a pillanatban biztos nem ezt gondolta a The Triple F Collection csapata, amikor egy Dodge Ram 1500 TRX első futóművét vágták haza.

A szóban forgó pickup nem egy hétköznapi darab, ugyanis azt a floridai Apocalypse Manufacturing alakította hatkerekűvé és látta el Warlord, azaz Hadvezér kiegészítőnévvel – nem mintha az 5.7 literes Hemi V8-assal szerelt „alapmodell” hétköznapi volna. Ugyan kinézete alapján elpusztíthatatlannak tűnik, egy rosszul sikerült ugratással könnyen mozgásképtelenné tették a srácok. Ehhez kb. 50 km/órás tempóval csapódtak az érkezőnek kialakított földkupacba. A két bátor tesztpilóta közül az utas járt rosszabbul, aki megfontolatlan módon a vezető ülésen támasztotta meg bal karját, így eléggé megzúzta, de végül ő is megúszta nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel.

Érdekes, de azt állítják, hogy előtte 15 alkalommal sikerül a mutatvány, igaz, akkor még kisebb rámpákkal és azonos sebességgel, úgyhogy valószínűleg csak gyorsabban kellett volna menniük – akkor persze mi sem tanulhatnánk más kárán. Így maradt a fájdalmas érkezés…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/