/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vajon hogy bírja a jávorszarvas-tesztet a Suzuki Jimny? – videó

2019. február 24. 17:59   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lehet, hogy a terepen könnyen elboldogul, de vajon mit csinál az aszfalton az új Jimny, ha kikerülő manőverről van szó? A km77.com utána járt, és sajnos az eredmény nem lett túl fényes.

A töréstesztek mellett az egyik legfontosabb, az autó aktív viselkedését vizsgáló próbatétel a jávorszarvas-teszt, melyen már megannyi modern, jól kormányozhatónak tűnő négykerekű elvérzett. Na de mit kezd vele a vadonatúj Suzuki Jimny?

Nos, a kis terepjáró a nagytempójú, hirtelen kormányzásokat nem annyira szereti, mivel alacsony tömege és egyszerű futóműve inkább a pattogást és a háromkerekezést választja az úton maradás helyett.

A km77.com tesztjében az első, 76 km/órás gyakorlat során sajnos csúnyán leszerepelt az autó, s a legjobb próbálkozást mindössze 68 km/óránál sikerült vele abszolválni. Az alapvető probléma, hogy a kormánymozdulatokat túl lassan reagálta le a Jimny, míg a ballonos abroncsokon a tapadás sem volt megfelelő – persze nem is erre találták ki…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/