/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vakon vezette végig a Top Gear versenypályáját egy brit férfi – videó

2019. február 09. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Dr. Amit Patel mentősként dolgozott Angliában egészen 2013-ig, amikor elvesztette látását, ezzel pedig egyik kedvenc időtöltését, a vezetést is. A férfi azonban nem adta fel, s most teljesült egy álma: egy instruktor segítségével ment néhány kört a Top Gear tesztpályáján.

Egy Toyota GT-86 és egy bátor instruktor segítségével egy brit férfi lehetőséget kapott, hogy körbe haladjon a Top Gear híres tesztcsíkján. A csavar a történetben az, hogy az úr 2013-ban megvakult, így teljes egészében azt kellett követnie, amit a mellette ülő látott és mondott neki.

Dr. Amit Patel sürgősségi mentősként dolgozott a tragikusnak bizonyuló időpontig, így amikor bekövetkezett a látásvesztés, ezzel együtt munkájának, valamint élete egyik kedvenc időtöltésének, a vezetésnek is búcsút kellett mondania, legalábbis eddig.

Nemrég ugyanis lehetőséget kapott egy Toyota GT-86 fedélzetén, hogy a Top Gear csapatának pályáján vezessen egy kört, miközben egy instruktor mellőle mondta, mikor mit csináljon.

Habár egy-két kicsúszás előfordult menet közben, végül 1 perc 46 másodperces legjobb eredményt ért el, ami csupán fél perccel rosszabb, mint amit a szerkesztőség tudott elérni egy Lamborghini Aventador LP700-4 fedélzetén.

Dr. Patel úgy érezte, mintha nem is telt volna el hat év az utolsó vezetése óta, továbbá reméli, hogy olyan gyorsan visszatér majd egyszer a látása, ahogy elment. Csak a legjobbat kívánjuk neki mi is, és reméljük, pozitív példát mutat tettével azoknak, akik valami fontos dologért küzdenek az életükben, ugyanis semmi sem lehetetlen, ha igazán akarjuk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/