Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Van, akinek nem való a BMW i8 – videó

2016. január 03. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

Általában egy elég nagy gond van az összes szuperautóval, méghozzá a kényelmetlen ki- és beszállás. Jól tudta ezt videónk főszereplője is, aki ezek ellenére viccet űzött saját teste és a BMW i8-as szuperhibridje között kialakult csatából. A szenvedés egy percig tartott.

Lehet bármilyen elegáns egy prémium sportautó, ha megkérdezzük az ilyen négykerekűek tulajdonosait, hogy mi a legrosszabb tulajdonsága kedvencüknek, a válaszadók tetemes része a kényelmetlen ki- és beszállást fogja felhozni nagy valószínűséggel. Ez a probléma halmozottan igazzá válik, ha az átlagosnál nagyobb testsúlyú utas veszi birtokba a kabint.

Erre láthatunk egy tökéletes példát a következő felvételen, ahol egy BMW i8-cal küzd meg egy pocakosabb úr. Először a lábak akadnak meg az ajtónyílás végében, majd a széles küszöb okoz gondot, végül a fejet kellett jobban behúzni, de sikerült a lehetetlennek tűnő feladat. A kérdés már csak annyi, mi lesz a helyzet, ha például egy bevásárlóközpont szűkös parkolóhelyén kell mindezt előadni kevesebb láblengetéssel?


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.