/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Veréssel ér véget egy autósüldözés – videó

2015. február 14. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Úgy tűnik, rossz autónak ütközött annak a rendőrök elől menekülni próbáló lopott Dodge Challenger sofőrje, akit végül a másik kocsiból kiszálló civilek tepertek a földre és verték a biztos urak megérkezéséig.

Az autósüldözések általában nem szoktak szép véget érni. Az esetek 99%-ában csúnya balesettel zárul a nagysebességű menekülés, amiben sajnos nem csak az elkövető szokott megsérülni.

Ezúttal azonban szerencsére épp a tettes szedett össze néhány horzsolást, viszont – vicces módon – azokat sem az ütközés következtében. Ugyanis pechjére egy olyan kocsiba hajtott, amely utasainak helyén volt az eszük és rögtön letámadták az elkövetőt, majd mérgükben ütni-verni kezdték.

Az eset Amerikában, Dallas környékén történt, amikor a Dodge Challengert eltulajdonító férfit üldözőbe vették a rendfenntartó szervek. A menekülés egy autókkal tömött kereszteződésig sikerült, ahol azonban elszámolta magát a vezető és így két autó közé ütközött, a többi pedig már a felvételen is jól látszik. Az sem kizárt, hogy most az egyszer örült az őrizetbe vételnek a gyanúsított.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Ármin
2015-02-14 - 17:28

Figyeld a fehér ruhás kis kölyköt. Az 58. másodpercben! Milyen hirtelen sérül meg az ütközés után. Aztán pillanatokon belül meg is gyógyul a buli végére.


*/