/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Veszélyes az olajfolt a Nürburgringen – videó

2018. március 31. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nagy mázlija volt a Volkswagen Golf II vezetőjének, hogy nem őt találta telibe a mögötte nagy tempóval érkező, olajfolton megcsúszó BMW E46 3-as, amelyet végül egy Toyota GT86 és a szalagkorlát fogott meg.

A világ egyik leghíresebb és egyben legveszélyesebb aszfaltcsíkja a Zöld Pokol, amely úgy vonzza az autósokat, mint disznóól a legyeket. Ennek egyik hátránya, hogy néha hatalmas tömeg – szinte dugó – alakul ki, amiből csúnya balesetek is kialakulhatnak.

Ez történt legutóbb is, amikor egy korábbi baleset következtében olaj folyt az aszfaltra a pálya egyik kanyarja előtt, ahol már csak az tudott korrigálni, aki nem ment túl gyorsan. Így úszta meg karcolás nélkül egy VW Golf 2-es és vezetője, és így járt pórul egy BMW E46 3-as széria, amely a túl nagy tempó miatt elvesztve uralmát hátuljával csapódott a szalagkorláton parkoló Toyota GT86-ba.

Csak a szerencsén múlt, hogy emberi sérülés nem történt, a két autó azonban csúnyán összetört. Legalább a Golf teljesen megúszta az incidenst, bár biztos emlegetni fogja még a történteket egy ideig.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/