/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Viccesen reagál csúszás közben az elütött motoros – videó

2019. január 06. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A szakadó eső miatt lelassított motorost hátulról találja telibe egy pickup, mire ő lerepül kétkerekűjéről, ám még csúszás közben van ideje káromkodni és bemutatni a balesetet okozó sofőrnek. A vicces jelenet trágár elemeket tartalmaz!

A motoros balesetek azért különösen veszélyesek, mert nincs semmi a vezető körül, ami megvédje őt az erőhatásoktól. Ezek általában akkor a legszerencsésebbek, ha becsapódás helyett csúszással lassul le a járműjéről leesett áldozat. Ilyenkor a legtöbbször nagyobb az ijedtség, mint az esetleges sérülések miatt keletkezett fájdalom.

Legutóbb egy amerikai motoros ízlelte meg az efféle baleset keserűségét, amikor az autópályán a külső sávban a szakadó eső miatt lelassítva haladt volna, ám egy GMC pickup nem vette észre, és neki ütközött hátulról. Ennek következtében lerepült a motorról, a nedves útfelületnek köszönhetően viszont úgy csúszott közel száz métert, hogy semmi baja nem lett.

A legtöbben ilyenkor zavarodottan ülve maradnak vagy lefekszenek, ő azonban már a csúszás közben nemtetszését fejezte ki a baleset okozója felé trágár szavakkal és középső ujjának felmutatásával. Végül felállt és párszor még elküldte melegebb éghajlatra a közben higgadtan elnézést kérő pickupost, akit csak az ő egészségi állapota érdekelt. Szerencsére csak a járművekben keletkeztek károk.

Az incidens körülbelül 2 perc 50 másodpercnél kezdődik:


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/