/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: 200-nál gyullad ki a BMW turbója

2016. január 30. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

Nincs annál izgalmasabb, mint felszerelni egy jó nagy turbófeltöltőt a kocsink motorjára, azonban ha a kivitelezés minősége gyenge, a dolog tragédiába is torkollhat. Ez a lelkes E30 kabrió tulajdonos megtapasztalhatta, milyen az amatőr módon berakott turbó, menet közben, csaknem 200 km/órás sebességnél az alkatrész egyszerűen kigyulladt.

Az incidensre Amerikában, a Street Car Takeover Indy nevezetű eseményen került sor. A padlógázas élménykörön, közel 200 km/órás sebességnél, olajfolyás következtében a soros hathengeres motorra telepített turbó lángra kapott és sűrű füstöt kezdett okádni. A bent ülők ettől nemhogy megijedtek volna és félrehúzódtak volna, hogy eloltsák a tüzet, izgalomba jöttek, méltatták a tekintélyes füstcsíkot amit húztak, majd miután megálltak a parkolóban, elnézegették még egy ideig a lángoló alkatrészt. Idiotizmus a köbön. Ne próbálják ki otthon!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/