/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: 300 km/óra felett dobta el autóját

2013. november 23. 09:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Autókkal kísérletezni veszélyes dolog. Pláne, ha sebességrekordra hajtunk. Ezt egy amerikai versenyző saját bőrén tapasztalta meg, amikor 305 km/órás tempó mellett borult fel Honda Insightjával.

Akik versenyeznek, tisztában vannak a sport veszélyeivel, így tudják, mekkora kockázatot vállalnak, ha valami balul sül el. Ezzel együtt egy bukás mindig nagyon látványos, főleg, ha tudjuk, hogy az azt elszenvedő megúszta különösebb sérülés nélkül.

Ahogy alábbi videónk főszereplője, Brian Gillespie, aki egy dél-kaliforniai kiszáradt tó tükörsima medrében kísérelte meg a 200 mérföld/órás, vagyis 320 km/órás sebesség megdöntését, ám a mutatvány vége felé közeledve keresztbe fordult Hondájával, majd tucatnyi pörgést követően fejtetőn állt meg a darabokra szakadt japán vassal.

A 305 km/óránál elszenvedett borulás ellenére kisebb sérülésekkel szállították kórházi megfigyelésre. A horrorisztikus borulás itt látható:


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/