/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: a Chelsea sztárjai a Hyundai Ioniq 5-tel edzenek

2021. március 08. 19:45   |   Autoblog
címkék:  

Cesar Azpilicueta csapatkapitány, Edouard Mendy kapus, Ben Chilwell védő és Olivier Giroud csatár egy különleges edzésen vett részt. A pályán ott volt ugyanis a Hyundai Ioniq 5 első nagy-britanniai példánya, amelynek intelligens ’járműből a fogyasztóra’ technológiája kétirányú töltést tesz lehetővé.

Az autó 800 voltos, nagy teljesítményű akkumulátora 110/220 voltos forrásként alkalmas elektromos berendezések – jelen esetben a Premier League csapat labdakilövő szerkezeteinek – a működtetésére. A berendezéseket rákötötték az Ioniq 5-re, és a Chelsea játékosait máris megdolgoztatták a nagy sebességgel feléjük repülő labdák.

Az autót „guruló töltővé” varázsoló V2L funkció segítségével bármilyen elektromos fogyasztó működtethető vagy tölthető, az elektromos rollerektől és kerékpároktól kezdve a kempingfelszerelésekig.

A február végén bemutatott Ioniq 5-nek ez volt az első nagy-britanniai bemutatkozása; az autó forgalmazása még az idei évben kezdetét veszi.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/