/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó a gyári Porsche 911 a tuningolt Nissan GT-R és az elektromos versenyautó harcáról

Megint nem mindennapi gyorsulási versenyt hozott össze a Carwow, ugyanis egy Porsche 911 Turbo S-t mértek össze egy 1100 lóerősre húzott Nissan GT-R-rel és egy elektromos Rallycross versenyautóval. Vajon képesek-e a benzinesek tartani a 820 lóerős e-járgány tempóját?

Ha létezik gyárilag tökéletes gyorsulásra hangolt autó, akkor az a Porsce 911-es modellje, mellynek Turbo S változata 650 lóerő mellett 800 Nm-rel ostromolja az aszfaltot mind a négy kerekén keresztül.

A Nissan GT-R-et sem kell félteni, pláne, ha tulajdonosa 1100 lóerősre és 1270 Nm csúcsnyomaték leadására húzta fel, így ideális körülmények között az 1720 kilós japán szörny kevesebb, mint 3 másodperc alatt katapultál százra és 10 másodperc körül teljesíti a negyedmérföldes távot.

Érdekes kontraszt, hogy egy egészen másra kitalált négykerekűvel eresztik össze a két utcai sportkocsit, méghozzá egy négy elektromotorral szerelt Rallycross EV versenyautóval, amely 820 lóerő mellett 900 Nm leadására képes és a legkönnyebb a trióból: 50kW-os akkucsomagja ellenére is mindössze 1600 kilogramm.

De vajon melyik a legjobb sprinter álló helyzetből 400 méteren, illetve repülőrajttal 800 méteren, végül pedig melyik áll meg 160 km/óráról a leghamarabb? A videóból kiderül:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/