/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: Így veret a hóban a lánctalpas Lada

2016. február 19. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy orosz mérnök annyira szerette 2106-os Zsiguliját, hogy tervezett hozzá egy komplett lánctalpas hajtást, így nincs az a terepakadály, amin ne tudna zsigerből átmenni a potenciális tank.

Mielőtt bárki megijedne, hogy az oroszok valami titkos katonai projekten dolgoznak, érdemes leszögezni, hogy a videón látható különleges Zsiguliból csupán ez az egy darab létezik Magnitogorsk városában, készítője pedig nem más, mint egy lelkes mérnök, akinek annyira tetszett autója, hogy nem akart megválni tőle még azután sem, hogy az a normális közlekedésre már teljesen alkalmatlanná vált.

Ezután következett az, amire még senki sem vállalkozott, de arról nincs hír, hogy mennyi idejét és pénzét emésztette fel a készítőnek a lánctalpas Lada projekt, csupán a vakmerő végkifejletnek lehetünk szemtanúi. Ezek után egyre jobban izgatja a fantáziánkat, mikor láthatunk például Lada tengeralattjárót egy lelkes tulajdonosnak köszönhetően.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/