/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: Így verethetsz a Subaru WRX-szel

2013. december 15. 12:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A valaha rally bajnokságokat nyerő japán gyártó a minap előállt egy rövid reklámfilmmel, melyben az új WRX efféle terepezős képességeit mutatja be homokos felületen.

Bár a Subaruk sosem szépségeiről voltak híresek, meg kell jegyezni, a WRX nem lett ronda darab. Ezzel együtt vezetési élményben mindig hihetetlen dolgokat tudtak adni ezek a négykerekűek: állandó összkerékhajtás, alacsonyra épített boxermotor, kiváló futómű és váltó. Ezekről továbbra sem kell lemondanunk, sőt, még hozzájuk csapódott pár jó tulajdonság.

Először is az új modell kasztniát 20%-kal merevebbre építették, közben a kormányáttételezést a gyorsabb végállástól végállásig jelentő 14.5:1-re módosították, míg az első fékek fáradékonyságát 40%-kal meghosszabbították megnövelt fékerő mellett. Az autó orrában egy 2.0 literes négyhengeres benzines boxer dolgozik 268 lóerővel (200 kW) és 349 Nm-es maximális nyomatékkal, így a kigyorsításokkal biztos nem lesznek gondjai – ahogy ez az alábbi videón is látható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/