/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: ilyen 58 tonna egymás tetején

2020. február 26. 12:25   |   Autoblog
címkék:  

Négy új járművének erejét és teherbírását nem mindennapi módon demonstrálja a Volvo. Egy óriási, 15 méter magas, 58 tonna tömegű tehergépjármű-tornyot építettek, a négy új teherautót egymásra helyezve. Mindezek tetejére pedig még Roger Alm elnököt is fölállították.

A teherautó-iparban egy teherautó bemutatása hatalmas projekt. Ám négy jármű egyidejű leleplezésére igen ritkán kerül sor. Nehézteherautói teljes kínálatának megújításakor a Volvo Trucks egy új megközelítést alkalmazott.

A szokatlan film koromsötét éjszakában játszódik, és úgy indul, hogy a teherautókból épített tornyot egy hatalmas, a távolban fénylő monolitként mutatják be. Ahogy halad előre farkasokat látunk az előtérben, és vethetünk egy pillantást a női sofőrre. Amint a film eléri a csúcspontját, amelyet füst- és fényhatások tesznek teljessé, meglátjuk, hogy a teherautó-torony tetején álló férfi valójában a Volvo Trucks elnöke, Roger Alm.

A film megjelenése egy nappal megelőzi a nehéz-tehergépkocsik – a Volvo FH, a Volvo FH16, a Volvo FM és a Volvo FMX típusokból álló – új kínálatának hivatalos európai premierjét. Ez a négy teherautó alkotja a Volvo Trucks kiszállításának körülbelül kétharmadát.

A filmet 2019 végén forgatták egy tesztpályán a Volvo szülővárosa, a svédországi Göteborg közelében. Mind a teherautó-torony, mind a vizuális effektusok többsége valódi, beleértve a füstöt és a fényeket is – ezeket tárja fel a színfalak mögé betekintő film.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/