/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: nyúzzák az új Smartot

2013. november 23. 11:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Azt tudjuk, hogy az Euro NCAP töréstesztjei hogy zajlanak a friss modellekkel, de hogy mi történik, mire oda jutnak az autók, arról eddig csak elképzelésünk lehetett.

Egy kocsit nagyon sok szempontból bevizsgálnak, mire a tervezőasztaltól a gyártósorra kerül, ám a legtöbb ilyen teszt érthető módon teljes mértékben titkosan zajlik.

Azonban most egy szemfüles kémnek köszönhetően megnézhetjük, hogyan zúzzák szét a következő generációs Smart Fortwo modellt a gyári tesztpályán szimulált különböző veszélyhelyzetekkel.

A lejjebb látható videón jól megfigyelhető, amint egy nagy rámpán többféleképp nyúzzák a kis kétszemélyest, majd különböző tárgyaknak ütköztetik, hogy meggyőződjenek, biztos megfelelően védeni fogja a jövőbeli tulajdonosokat – természetesen nem a rövidfilmen szereplő, széttört változat. Azért meg kell hagyni, a kegyetlen bánásmód ellenére egész jól teljesít a városi mini.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/