/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: arab luxusautó show Londonban

2011. december 22. 14:54   |   Autoblog
címkék:  

Ha valaki szeret különleges, méregdrága luxusautókat és szuper-sportkocsikat nézni, ebben a videóban megtalálta a számítását. Több mint 8 percnyi tömény szuperautó túladagolás Londonból, ahová minden évben, jellemzően nyáron a közel-keleti tulajdonosok ellátogatnak és viszik magukkal az egyedileg átalakított autóikat is.

A felhozatal elképesztő: akad itt Bugatti Veyron, Veyron Grand Sport és SS, Audi R8 V10, Ferrari 599 és 458 Italia, Lamborghini Gallardo és Murciélago, Aston Martin DBS, Mercedes SLS AMG és SLR McLaren, Porsche 997 GT2 és Porsche Cayenne Turbo, Bentley Flying Spur, valamint Rolls-Royce Ghost és Drophead Coupe. A videón olyan méregdrága különlegességek is feltűnnek, mint a Maybach Xenatec 57S Coupè, a Koenigsegg Agera R vagy a Pagani Zonda Cinque Roadster. Azért a KTM X-Bow sem mindennapos látvány. Az arabok kedvelik a feltűnést, ezért nem ritka a teljesen króm festés, a matt vagy kéttónusú fényezés, a szélesített karosszéria és az üvöltő kipufogórendszer. Kedveltek a nagy hírű európai tunerek, mint a Hamann, a Brabus és a FAB Design.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/