/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: egészséges férfi Kiával álmodik

2012. február 08. 23:07   |   Autoblog
címkék:  

Az emlékezetes Super Bowl reklámok sorából nem maradhat ki a Kia idei másfél percese, amelynek főszereplője a dögös, felső-középkategóriás Optima szedán. Nem kevésbé szexi a reklámban feltűnő Adriana Lima sem.

A történet nagyon édes: az álommanó szép álmokat hozó mágikus porával hinti be az alvó fiatalasszonyt és urát, ám a természetesen jóképű, harmincas férfi ágya mellett megbotlik egy papucsban, s a teljes álompor mennyiséget ráönti a mit sem sejtő fiatal családfőre. Innentől elszabadul a fantázia: megjelenik a színen a híres – nagyon lefogyott, de azért még kívánatos – Victoria Secret modell, Adriana Lima, belecsap a húrokba a Mötley Crüe, és feltűnik Chuck Liddell MMA harcos is. Iskolabusz méretű szendvicset és ezernyi sikongató bikinis csajszit is kapunk melléjük. Nem tudok rosszat mondani a Kia reklámjáról; egy ennyire szép autót amúgy sem nehéz eladni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/