/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: füstfelhőben úszott a Clark Ádám tér

2012. június 08. 14:15   |   Autoblog
címkék:  

A budapesti Clark Ádám tér füstfelhőben úszott, és csikorgó kerekek zajától volt hangos, ugyanis hazánk legjobb driftesei vonultak ki az utcára, hogy egy flash mob keretében megmutassák, mire is képesek.

A legbevállalósabb pilóták egészen az utolsó pillanatig titokban tartott helyen bukkantak fel, és az őket váró több száz fős tömeg üdvrivalgással fogadta őket Budapest egyik legforgalmasabb terén. A várt attrakció nem maradt el: égtek, füstöltek a kerekek, amikor a pilóták végigszántották az aszfaltot.

„A magyar pilóták egy, a nagyközönség számára alig ismert sportban olyan teljesítményt nyújtanak, ami Európában már számos helyen elismerésre talált. Azért álltunk az őrült akció mellé, mert szeretnénk a sportágat minél több emberrel megismertetni, megszerettetni. A versenyzők pedig rendkívül elkötelezettek, így bármire képesek azért, hogy a driftet népszerűsítsék. Emiatt egyáltalán nem volt nehéz irányítani az akciót" – mondta Béres Szabolcs, a Drifting.hu üzemeltetője.

A pilóták számára a flash mob csupán figyelemfelkeltő akció volt. A versenyszezon kellős közepén járnak, így minden alkalmat megragadnak, hogy rajongókat gyűjtsenek a sportnak és persze maguknak is. A hétvégi éjszakai futam után legközelebb július 7-8-án Máriapócson, a Rabócsiring két napos drift versenyén mérik össze erejüket. A versenyre kilátogatók pedig akár testközelből is megcsodálhatják a gumiégető szuperjárgányokat.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/