/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: hajmeresztő száguldás egy Subaruval

2011. június 27. 14:22   |   Autoblog
címkék:  

Mark Higgins ‘élete pillanatát’ már megmutattuk, most azonban itt van egy jóval hajmeresztőbb fedélzeti kamerás összefoglaló videó a teljes, 19 perc 37 másodperces körről. A többszörös brit rali bajnok, miután az első percekben megfogja a 240 km/órával megcsúszó WRX STI-t, hihetetlen ügyességgel és vakmerőséggel teljesíti a 200 kanyarral tarkított, 60 kilométeres kört. Mégpedig 184 km/órás átlagsebességgel!

Higgins rekordja különösen azért figyelemreméltó, mert az amerikai specifikációjú WRX STI szedán 305 lóerős motorjához nem nyúltak hozzá. Mindössze egy hangos kipufogót kapott, hogy a nézők hallják közeledni. Ezen kívül csak az ilyenkor mindenképpen szükséges biztonsági szerelvényeket építették az autóba, mint a bukócső, a tűzoltó rendszer, valamint a versenyülések és a többpontos biztonsági övek. Azért a fékbetéteket Mintex gyártmányúakra cserélték és egy polcról levehető Tein sportfutómű is került a gép alá. Higgins olykor elérte a 260 km/órás sebességet is, ami az elektronikus korlát megszüntetésének volt köszönhető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/