/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

87 évesen elektromos autóra váltott egy férfi

2021. december 20. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Pedro García egész életében benzinmotoros autókkal járt, ám most bebizonyította, hogy sosincs túl későn a jövő befogadásához: a 87 éves férfi úgy döntött, hogy villanyautóra vált, és ehhez a Mustang Mach-E modellt választotta.

Never too Late; Meet the 87-Year-Old Making the Switch to Electr

Pedrónak már sok Fordja volt az évek során, így lakóhelyén, a spanyolországi Alicantéban régóta törzsvevőnek számít a helyi Auto Christian márkakereskedésben. Éppen ezért a kereskedés csapata odafigyelt arra, hogy Pedro az elsők között ismerhesse meg a Mustang Mach-E-t, és amikor kiderült, hogy tetszik neki az autó stílusa, azonnal rendeltek is egyet. Azóta is minden egyes lépésnél ott vannak, segítve Pedrónak, hogy megismerje és megszokja új autóját. Nem mintha túl sok segítségre lenne szüksége…

Sokan azt hihetnék, hogy ilyen idős korban már nehéz megszokni egy csúcstechnológiájú elektromos autót, de Miguel Estrela, az Auto Christian értékesítője szerint Pedro magabiztosan kezeli a Mach-E-t. Tapasztalata szerint sok fiatalabb ember még mindig tart a villanyautózástól, Pedro azonban az élő bizonyíték arra, hogy ez a váltás jóval könnyebben megy, mint gondolják.

Never too Late; Meet the 87-Year-Old Making the Switch to Electr

A feltöltés például az egyik olyan dolog, amit Pedro nagyon hamar megszokott. Egyszerűen csak csatlakoztatja az autót a házában felszerelt fali töltőkészülékre, és reggel már úgy ébred, hogy a Mach-E útra kész. A jármű csendessége és könnyű kezelhetősége – különösen az egypedálos vezetés lehetősége – arra bátorítja, hogy olyan helyekre is elutazzon, ahol az elmúlt ötven évben még sosem járt; egyszerűen csak azért, mert most már megteheti. És hogy Pedro szerint mi a legjobb az egészben? Az, hogy többé nem kell benzinkútra járnia, sőt, menet közben sem kell megállnia, hogy feltöltse az autóját.

Az emberek gyakran tartanak a változástól, Pedro példája azonban azt mutatja, hogy a jövő technológiája könnyebben befogadható és élvezetesebb is, mint képzelnénk.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/