/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Ford bemutatta második elektromos furgonját

2022. május 09. 15:45   |   Autoblog
címkék:  

Röviddel azután, hogy idén márciusban megkezdődött az elektromos E-Transit gyártása, már itt is van az E-Transit Custom, amit arra terveztek, hogy új mércét állítson az európai egytonnás áruszállítók szegmensében, és hasznos segítségére legyen a vállalatoknak, hogy egyszerűen válthassanak elektromos járműflottákra.

Az európai piac legkelendőbb haszonjármű-családjának legújabb, tisztán elektromos hajtású modelljét az alapoktól tervezték újra, hogy tökéletesen beleilleszkedjen a Ford Pro termelékenységfokozó, értéknövelő szolgáltatásainak rendszerébe. A Ford Pro megoldásai egyesítik a haszonjárművek számára kifejlesztett szoftveres, töltési, szerviz- és finanszírozási lehetőségeket, egyetlen átfogó platformot kínálva az ügyfeleknek járműveik üzemidejének növelésére és működési költségeik csökkentésére.

Az E-Transit Custom vásárlóinak nem kell kompromisszumokat kötniük, hiszen az autó akár 380 km hatótávolságot, egyenáramú gyorstöltési lehetőséget és teljes értékű vontatási képességet kínál – nem beszélve új, dinamikus stílusáról. Ráadásul az új modell kifinomult konnektivitásával és az ebből adódó folyamatos kapcsolattartással a Ford Pro még magasabb szintre emeli a flották produktivitását.

Az E-Transit Custom használati értékét nagyban növelik azok a fejlesztések, amelyek az áruszállítók felhasználóinak visszajelzései alapján születtek; ilyen például a ProPower Onboard rendszer, aminek segítségével a jármű áramforrásként is használható az elektromos kéziszerszámok, a világítótestek és egyéb eszközök működtetéséhez.

A Ford nemrégiben jelentette be, hogy a Transit kínálatában hamarosan négy új, tisztán elektromos hajtású modell jelenik meg: a Transit Custom és a Transit Courier áruszállítók, illetve a Tourneo Custom és a Tourneo Courier személyszállítók.

Az E-Transit Custom gyártása 2023 második felében kezdődik, és az új modell érkeztével a Transit Custom európai kínálata minden eddiginél sokszínűbbé válik majd. További részletek idén szeptemberben várhatók az autóról.

A Transit Custom összes változatát a Ford törökországi vegyesvállalata, a Ford Otosan készíti majd a Kocaeli üzemben, a Transit európai gyártási központjában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/