/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A GreenGo is megcélozta a repülőteret

2019. június 17. 15:34   |   Autoblog
címkék:  

Reptéri felár nélkül vezeti be a Ferihegyre tartóknak szánt területbővítését a GreenGo, Budapest egyetlen e-autómegosztója. Ezzel egyidőben 6 új saját töltőpontot is átad ugyanitt a kizárólag elektromos autós flottájú car sharing cég.

A GreenGo új területbővítését az Airport Hotel Budapest VIP parkolójában és együttműködésében alakították ki, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljaitól 5 percre. A GreenGo dedikált parkolójából kb 30 másodperces séta után a GreenGoval érkezőket ingyenes transzferek viszik át az általuk megjelölt terminál bejáratához. Ugyanígy érkezéskor a terminálhoz hívható transzferrel szállítják az utasokat a GreenGo parkolójába.GreenGo_01

A nyári utazási szezon miatt az első időszakban, augusztus végéig a reptéri kimenetelért nem számít fel különdíjat a szolgáltató.

„Régóta kerestük a megoldást a reptérre/reptérről való greengózásra, ami egyszerre kényelmes az ügyfél számára, azaz nem kell hóban-fagyban-esőben a csomagokkal sétálni és flotta szempontjából is fenntartható. A most induló transzferes megoldásunk ezeket teljes mértékben teljesíti, hiszen minimális távolságot kell sétálni és 6 új töltőpontot is üzembe helyezünk ugyanitt, így a felhasználók is töltőre tehetik bérlésük lezárásakor a GreenGókat. Sőt, a 30% alatti töltöttségű autók töltéséért bónuszperceket adunk felhasználóinknak” – emeli ki a személetformálást is fontosnak tartó kezdeményezést Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezetője.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/