/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Honda e lett a német év autója

2020. november 16. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Nagy megtiszteltetés érte a Honda első európai akkumulátoros elektromos autóját, ugyanis első japán modellként hódította el a „Német év autója” díjat, sőt az „Új energia” csoportban is a legjobbnak ítélték. A 2020 tavaszán bemutatott Honda e már számos elismerésben részesült, egyebek mellett a Red Dot Design Awards fődíját is neki ítélték a döntéshozók.

319114_HONDA_E_BECOMES_FIRST_JAPANESE_VEHICLE_TO_WIN_GERMAN_CAR_OF_THE_YEAR_ADDS

A „Német év autója” díj zsűrijét Németország vezető autós újságírói alkotják. Mielőtt döntés hoznának, tesztelik, értékelik és rangsorolják a legújabb modelleket, pontosabban azok karakterét, versenyképességét és fejlettségi szintjét. A nyerteseket öt géposztályban (kompakt, prémium, luxus, új energia és teljesítmény), igen szoros küzdelmet követően hirdették ki.

Ez a kitüntetés már a sokadik, amit a Honda e kiérdemelt az öreg kontinensen, az angol Autocar magazin a „Britannia legjobb autója 2020” és a „Legjobb autós technika” trófeáját ítélte oda a modellnek, míg a News International Motor Awards 2020 szakemberei az „Év városi/kis autója” címre tartották érdemesnek.

2020 Honda e

Németországban a „Német év autója” mellett az Automotive Circle szervezet EuroCarBody 2020 plakettjét zsebelte a Honda büszkesége, sőt a világszerte ismert esseni Red Dot Design Museumban is megtekinthető. Belgiumban az Autogid Magazine munkatársai szavazták meg a Honda e-t az „Electric Small” kategória győztesének, Magyarországon pedig tavaly, a Best Car 2020 versenyen elnyerte a „2020 Legizgalmasabb újdonsága” különdíjat.

2020 Honda e

A kizárólag elektromos változatban megvásárolható, idén bevezetett Honda e nagyban hozzájárulhat, hogy a márka beváltsa ígéretét, miszerint európai modelljei 2022-ben már mind képesek lesznek elektromos üzemmódban is haladni. Tervezésekor nem hoztak kompromisszumot a Honda szakemberei, a fejlesztés során a vezetőn és a használati értéken volt a hangsúly, s természetesen a formavilágot, valamint a műszaki alapokat illetően is új mércét kívántak állítani a vállalat mérnökei. Erről tanúskodik az is, hogy fejlett, intelligens mobilkommunikációs eszközei révén az utasok mindig kapcsolatban maradhatnak a külvilággal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/